2020 Bramborová medaile

ZELENÝ STRIKE.

Přesně takhle jsme nazvali novou soutěž aplikovanou do turnaje Bramborová medaile. Jedná se o hru založenou na náhodě, štěstí a hráčské dovednosti. Hráč musí spoléhat na náhodu že mu podavač vybere zelenou kuželku, na štěstí že mu ji umístí do pozice č.1 a na svoji dovednost při hodu  aby hodil STRIKE. Když se mu toto vše podaří získává okamžitou výhru, která bude upřesněna vždy před začátkem turnaje.
Tyto tři kritéria se nejlépe podařilo naplnit Fandovi Macháčkovi který jako první vyhrál tuto soutěž, i když před ním hodně hráčů mělo tuto možnost, někteří dokonce třikrát (Pepa Colon).
Samotný turnaj probíhal v pohodovém duchu, vánoce na některých zanechaly trochu následky, takže až do samého závěru se zdálo že se tentokrát nebudou rozdávat hrnečky za 200 bodů. To by ale nebyl Pepa Colon který jako první dal 201 a za ním se hned v zápětí přidali Martin Valda s 203 body a Milan Svoboda s 216 body který zároveň vyhrál i cenu za nejvyšší nához v kategorii muži.
V ženách se tentokrát zadařilo Haně Macháčkové která si náhozem 179 bodu odnesla voňavou kávu, těsně za ní svým rekordem 174 bodů skončila Lucie Horníčková.
Do poslední hry nebylo rozhodnuto kdo si odnese tu naší Bramborovou medaili, až svým závěrečným výkonem 203 bodů získal tuto trofej Martin Valda a opravdu to tentokrát nebyl lehký boj protože mezi třetím a pátým umístěním byl rozdíl pouhých 10 bodů. Nakonec se o první tři místa rozdělili Jirka Nápravník náhozem 673 bodů, Milan Svoboda 707 bodů a Pepa Colon všechny přehodil 725 Body.
Jako pořadatele nás těší zájem o turnaj, protože i tentokrát se podařilo plně naplnit kapacitu 36 hráčů což nás zavazuje se stále snažit udržet úroveň turnajů na nastavené laťce.

ZELENÝ STRIKE POKRAČUJE

V prvním březnovém a téměř jarním dni jsme se opět sešli v BBC v plném počtu
36 hráčů. Za to všem velký dík.
Případnou neúčast ale prosím vždy hlaste včas, ať mají šanci hráči, co zůstali pod čarou, možnost (a někdy na poslední chvíli) si zařídit volno….
Tak a teď jak to všechno probíhalo…
Protože nová soutěž O zelený strike se setkala s velkým ohlasem, a i díky prvnímu výherci Fandovi Macháčkovi, který výhru věnoval do dalšího turnajového kola, mohli jsme o tuto trofej bojovat i nyní. A hned v 1. rundě se to podařilo Milanovi Brabcovi a lahvinka JD putovala do jeho rukou.
Gratulujeme! 🙂
Poděkování patří také Pepovi Colonovi, který do Zeleného Striku věnoval plechovkové pivo a soutěž tak běžela turnajem až do vyčerpání cen.
Samotný turnaj ovládl Pepa Colon s celkovým náhozem 754 bodů, ale tentokrát mu na paty šlapala Markéta Literová s náhozem 731 bodů. Mimochodem, mezi ženami bezkonkurenční výkon!
Oběma to ale nebylo nic platné, protože – jak známo 🙂 – u nás přece vyhrává
4. místo a to tentokrát získal Martin Valda s náhozem 674 bodů.
Dvoustovka padla za celý turnaj jen a pouze jedna, pozdější vítěz Pepa Colon hodil ve třetím kole 211 bodů. Za svůj výkon byl odměněn už tradičním hrníčkem… No vypadá to, že u Colonů asi docházejí hrníčky a Pepa sbírá celý servis…Turnaj běžel  mimořádně poklidně bez velkých technických potíží, takže díky patří majitelům BBC a Víťovi za servis a technickou podporu, obětoval turnaji den své dovolené na horách.
Všem výhercům gratulujeme a 17.5.2020 se těšíme. Ahóóóóój!!!!

VAŠEK MALÝ MÁ BRAMBOROVOU MEDAILI!! 😊

Konečně se po vynucené pauze mohl konat další turnaj Bramborová medaile, i když za zvýšených hygienických předpisů a i za zvýšené ohleduplnosti hráčů k sobě navzájem. Děkujeme!I přes technické potíže, kdy těsně před turnajem odešel monitor do věčných lovišť na dráze č.1, a proto se muselo hrát naslepo a hráči si museli hlídat průběh hry u baru (někdy i na baru 😊), se nakonec vše podařilo a celý turnaj proběhl v klidném tempu.Troufám si říct, že Zelený strike je už téměř tradicí…a padlo jich neuvěřitelných 19! Nejvíce štěstí měla na své straně rodina Barešů. Také bych chtěl poděkovat Pepovi Colonovi, který Zelený strike zasponzoroval (cena byla plechovkové pivo).Za celý turnaj padla jen jedna dvoustovka a cenu – originální dvoustovkový hrníček – bral opět zástupce rodiny Barešů – Mirek ml. Zároveň to byl i nejvyšší nához v kategorii muži, takže si Mirek odnesl i diplom a výbornou kávu – a třeba si ji udělá do hrníčku 😊.V kategorii ženy si tu samou cenu za výkon 184 kuželek odnesla Stáňa Bezděková.Oběma velká gratulace!!!

Cenu útěchy v podobě diplomu a čokolády si tentokrát odnesl nováček soutěže Dan Kapeš. Doufáme, že ho to neodradilo a bude se i dál našich turnajů zúčastňovat.Opět byl součástí boje o umístění na nejvyšších příčkách nutný rozstřel. Tentokrát bojoval Pepa Colon s Milanem Brabcem o 2. a 3. místo. Pepa byl úspěšnější a odnesl si obálku s 300 Kč, Milan získal 200 Kč.Na 1. místě se umístil po velmi vyrovnaných výsledcích z jednotlivých kol opět Mirek Bareš ml. A odnesl si obálku s 500,- Kč. Gratulujeme!Naši hlavní výhru – 4. místo – si ale odnesl “domácí“ Vašek Malý, byl odměněn obálkou s 1 000,- Kč.Všichni výherci si odnesli i láhev sektu a doufám, že si u skleničky vzpomenou na úspěšný den!V závěru předávání cen došlo i na tradiční losování méně hodnotných i více hodnotných předmětů a můžu konstatovat,  že každý účastník si tentokrát něco odnesl.
Na úplný závěr jen malá poznámka… ačkoliv všichni při příchodu dostali tužku, tak je zajímavé, že v průběhu turnaje ji málokdo měl k dispozici, dokonce i mě se na krátkou chvíli někam vypařila. Budu muset nahlásit majitelům BBC, že v okolí bowlingových drah působí nadpřirozené síly, které žerou propisky 🙂 .

Tak ahoj a snad už brzy!! 😊

4.ŘÍJNA 2020

TENTO TURNAJ BYL ZRUŠEN PRO NEFUNKČNOST DRAH

22.LISTOPAD 2020

TENTO TURNAJ BYL ZRUŠEN Z NAŘÍZENÍ VLÁDY ČR.

.

pořádáme bowlingové turnaje od roku 2017